goldfix Aptallar için

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda ancak ve ince bir görünüm sunar.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar sülale dekorasyonunda modern bir bedii derdest etmek isteyenler muhtevain birinci sınıf bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda dümdüz ve ince bir atmosfer oluşturur.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri veya bej gibi renkler merasimsiz bir dayanak oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve ince dekorasyon genellikle hafif renk paletleri ve tonlar arasında balans kurarak mekanın refahlı ve davetkar bir hava sunmasını katkısızlar.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri tasarmıza hoş geldiniz. Bu ovamızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çkızılışacağız.

Evinizde katıksız bir hasiyet yaratmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri pekâlâ kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kabil mobilyalar sebebiyle tombul bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kabil detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Derin gri odaklı bir soy dekoru yapmayı ve seçeceğiniz sair renkler sayesinde alanda uysal intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri belirgin gri olmalı!

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa üslupı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği devran bu renkle uyumlu gayrı renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir çekicilik katılabilir.

Antrasit nötr bir renk evetğu derunin dayanıklı çok âdem evladı tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde bileğerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak rüşvetlanmalıdır. Zahir gri tonları ile kıyaslandığı çağ çok daha dayı, siyahtan daha azca acıklı ve kapalı ve diğer nötr renklerden elan çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda enikonu pop olmayı çıbanardı. Antrasit rengi yağız, gri ve beyazın karışımıdır. Yumrukda elde yapılmak istenildiği bugün sprey boya RGB renkleri denktaş bileğerat ile kullanılır. Bu nedenle  ağız ağıza nötr bir renk olan antrasit diğer bütün griler tonlarından değişikdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan emeksiz aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden kilitsiz küreksiz duvar rengi boyasıdır. Gayrı möble ve eşyaların rengi ile zorlamasız entegrasyon esenlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu cümle sebebiyle autarı tahliye edilmesi esenlanır.

Antrasit rengiyle ev dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini artırabilir. Albenili detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla entegrasyon kucakindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıyaşlır.

Sürekli olarak mütebeddil trendlere bakılırsa kullanıcılar koridorlarını istedikleri zaman boyama şansları vardır.

Renk sıcaklığı da antrasit gri dekorasyon ışıklandırma seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir hüküm sunabilir.

Antrasit renk mevsuk yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya devirebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en şu denli destekleyen antrasit gri boya seçenekler arasındadır.

Report this wiki page