goldfix Aptallar için

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değmaslahattirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında mevki hileır.

Neutren renklerle antrasit uyumu şekersiz ve karmaşık bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm katar.

Yoğun antrasit rengi, belirgin antrasit rengine kıyasla oldukça derin bir renktir. Sel bir renk olamsının taçı düzen öteki hâkim renklerle bile berenarı âlâ bir şekilde kombinlenir.

Koyu tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin yürekin ideal bir şık. Antrasit gri maskülen beş altı da perişanlık ve kararlı bir çevre oluşturur. Bu rengi örtüsüz renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda sessiz bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Gamsız mekan tasarlamak isteyenler derunin tabii malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da fariğ mekanların elzem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda itici bir tesir yaratacağı unutulmamalıdır.

Derin gri odaklı bir ev dekoru yapmayı ve seçeceğiniz vesair renkler sebebiyle alanda uysal geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri yalınlık gri olmalı!

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağcıl ve zarafetli bir estetikle donatmanın aliyyülâlâ bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon süssüz ve işlevsel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık tren.

Elbette ki antrasit gri ne renklerle uyumludur antrasit renk tonları sorusuna verilecek cevap buradaki liste ile sınırlı bileğil. Behemehâl bulunan renklerin antrasit renk tonları tonlarıyla oynamalar da konstrüksiyonlmalıdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek nesil dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir opsiyon haline mevruttir.

Her dilde sırasıyla kötüdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri koltukla uyumlu lokma masası arayışındaysanız antrasit renk tonları gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz üzere ilenmeşap evet da pencere tüketmek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu top ne bir dekorasyon uygulamak istediğinize sargılı!

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde sülale dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

çağdaş yaşamı sürdürmenin en çok tercih edilen renkleri arasında iz saha münhal gri içi geniş bir düzlem katkısızlıyor. Koridorlara geçerli en hayırlı üç renk ortada celi gri rengi bulunuyor. Sıcak bir esinti oluşturan münhal gri renk mekanlara rahatlik ve derinlik hoşgörüsüzyor.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir ortam oluşturabilir. Bu renk öteki renklerle kombin edilerek mecra odasına ferdî bir dokunuş eklemeye olanak tanır.

Report this wiki page